Annons
Annons


VERNISSAGE, INNNERGÅRDSÖL OCH QUEERKLUBB


DSC_3465

I fredags frågade jag pappa och Jo om inte jag kunde få ”en dag ledigt” från att passa min lillasyster. Jag har ju tagit hand om henne fram till lunch i princip varje dag sedan jag kom till London, vilket har gjort att jag har haft svårt att hinna med bloggandet och skrivandet. Jag har suttit uppe till kl 1 på kvällarna för att producera material till den här lilla platsen.

Annons

De sa såklart ja, och jag tog Metropolitan in till stan direkt efter frukost.

DSC_3471

På vägen passerade jag Albion där jag och Felix har ätit middag en gång. Så fint där.

DSC_3476

Mvh shoppar hellre grönsaker än kläder.

DSC_3480

Kolla somrigt!

DSC_3548

Målet var ju Counter Albion (som liksom är en lillasyster till restaurangen ovan), som ni vet. Där satt jag och jobbade i en halv evighet, men var noga med att köpa mat och kaffe och kaka titt som tätt för att inte personalen skulle tycka att jag var störig.

DSC_3581

När jag var färdigjobbad för dagen slog jag till på en ärt- och fetaostsallad från Leon.

DSC_3618

Och så gick jag och den här favvon på vernissage!

IMG_7900

En av konstnärerna var Jim Thorell. Jaana har kurerat en utställning med honom när hon jobbade på Galleri Bon och den här gången fanns hans verk alltså att beskåda i London. Superbra var det.

DSC_3644

Jag såg ut såhär som ni vet.

Jaana-Kristiina

Jäkla drömperson <3

DSC_3678

När vi var mätta på konst och San Miquel-öl begav vi oss till Rolling Stocks innergård.

DSC_3682

Där hade vi det skitfint under värmelamporna med intensiva konversationer och massa massa skratt.

DSC_3683

Sedan barhoppade vi mellan Translate och Pride of Spitafields och hamnade slutligen på Vouge fabrics som är en queerklubb i Dalston där vi dansade oss svettiga. När jag gick och lade mig på Jaanas bäddsoffa någon gång vid fyratiden ställde hon en petflaska bredvid mig med orden ”här har du vatten”. True friendship :’)

Translation: On Friday, I worked from Counter Albion. In the evening, Jaana and I went to an exhibition with art by Jim Thorell. After a couple of beers here and there we ended up dancing at Vouge fabric. Such a great night <333

16 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar