Annons
Annons


LONDONFYNDEN


Woopsie råkade visst shoppa en del när jag var i London. Vi tar en titt:

linneskjortor

LINNESKJORTOR.

Uniqlo är en av mina favoritkedjor och min mest använda tröja, kashmirpolon, är därifrån. Den här våren satsar de på linnetyg och jag kunde inte hålla mig utan köpte hela tre skjortor! Den blå är till Felix och den naturfärgade och vita är till mig. Jag tänker att dessa kommer hålla länge länge och dessutom är linneskjortor det ultimata sommarplagget.

Annons

chiafrön acaipulver

MAT.

Att handla på Amazon är ju rätt problematiskt eftersom det utkonkurrerar alla mindre butiker, men jag kan liksom inte låta bli. Jag köpte 1 kg chiafrön för 130 kr och 250 g Acaipulver för 320 (till mina acai bowls) vilket är en tredjedel av vad dessa kostar i Sverige. Och så gratis frakt på det (till Londonadressen). Balsamvinägern fick jag i present av pappa och Jo, för varje gång jag äter den kan jag inte sluta sucka av njutning. Den är så krämig och söt och bara helt fantastisk. Chokladkakorna (mjölkchoklad med havssalt och mörk choklad med mint) köpte jag på M&S. Tyckte att de hade så fina förpackningar.

utsvängda jeans zara

UTSVÄNGDA JEANS.

Hittade dessa på Zara och dog lite av finhet. Jag var tvungen att sy upp dem 15 cm (!) men nu är de helt perf.

sammetsgalgar

GALGAR.

Alltså vem släpar ens hem 20 galgar från ett annat land? Me obviously. Jag köpte dem på Primark för 200 kr och de är perfekta till vår hängande klädställning av flera anledningar. 1. De är fina. 2. De är smala och tar därmed knappt någon plats. 3. De är tygbeklädda vilket gör att kläderna inte kan halka ned. Tacka Primarkguden för det.

gouachefärger

FÄRG.

Jag kan inte gå in i en konstmaterialsbutik utan att köpa något: det är ju som att gå in i en godisaffär. När jag såg det här gouachesetet för halva priset klampade jag raka vägen fram till kassan. Tänker att det är kul att måla i gouache för omväxlings skull, eftersom det ger ett mer täckande resultat än akvarell som jag vanligtvis jobbar i.

primark

T-SHIRT OCH ACCESSOARER.

Det finns en liten Primarkbutik i Harrow och där köpte jag hoops, halsband och t-shirt utan att behöva kriga med resten av världens befolkning (Primark på Oxford street är ju rena rama döden som ni kanske vet). Halsbandet är för stort, men jag kan nog kirra det på något vis.

mac lip pencil whirl

LÄPPENNA.

Jag har en grej för brunlila läppar just nu, så när jag kom över Mac Lip Pencil Whirl på flygplatsen så slog jag till på tre blanka sekunder.

Translation: Things I got in London.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar