Annons
Annons


DISKUSSION: HEARTBREAK


hjärtmönster TEXT2

Här kommer ett önskediskussionsinlägg: hjärtesorg. Vad har ni för erfarenheter av ett krossat hjärta? Hur hanterar en egentligen att ha blivit dumpad, eller att vara olyckligt kär? Dela med er av era frågor, tips och råd i kommentarsfältet. Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Annons

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg: flytta utomlandsalkoholföräldrarhåratt göra slut med en vänpreventivmedelångestsexmenssorg och kärleksrelationer.

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case heartbreakShare your thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

125 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar