Annons
Annons


MEDVERKAN I ANTOLOGIN SMÅ SEXPLOSIONER


DSC_6025

I vintras fick jag förfrågan om att vara med antologin Små Sexplosioner av Clara Eliasson – en samling texter om sex.

DSC_6030

Jag visste precis vad jag ville skriva om:  Hur porr är den första kontakten många tonåringar (till och med barn) har med sex och hur det skapar skeva föreställningar om prestation, utseende och upplevelse.

Hoppas ni gillar texten.

DSC_6031

Annons

 

 

Sperm swap two babes banged by two guys in pussy and ass

 

Vissa kvällar kan du inte sluta titta. Du har datorn i knät, ljudet på lägsta volym och handen under täcket. Du tittar på kvinnor – ibland även flickor – som kastar sina huvuden bakåt i ren njutning, på män som sammanbitet tränger sig in i det där mjuka och rosa, på deras röster som övergår i falsett när de stönar och på sädesvätskorna som rinner som smält mjukglass över bar hud.

Du är tretton år och har rakat bort allt ditt könshår med din pappas rakhyvel. Du gömmer dina nya stringtrosor längst bak i garderoben och tvättar dem för hand så att dina föräldrar inte ska se dem. Du har köpt sexleksaker på Teknikmagasinet men de får inte plats inuti dig, i stället låter du fingrarna jobba tills explosionerna skjuter ut i kroppen. Du bär en bh i storlek 65A och om du böjer dig framåt och trycker ihop brösten ser de nästan stora ut. Du är expert på att radera datahistorik och ibland tar du bilder på dig själv med webbkameran. Ibland skickar du bilderna till den långa killen i parallellklassen.

Första gången han tar i dig funderar du på att ljuga om att du har mens, för du skäms över att du inte är helt len, att stubben känns på vissa ställen, att du har fått utslag vid bikinilinjen. Du putar med rumpan och slänger bak håret och när han tittar bort gnuggar du händerna över bröstvårtorna så att de ska bli styva igen. Han sticker in sina fingrar i dig, lirkar in så många han bara kan, och rör dem fram och tillbaka, hårt och stötvis. Du grabbar tag i underlakanet, stönar högt och undrar när det ska bli skönt. Men du vet hur han vill ha det, för du har sett det på film.

Samtidigt i hans huvud: Tänk om jag inte får upp den. Tänk om jag kommer för snabbt. Tänk om jag inte kan lyfta upp henne. Tänk om hon tycker att jag har för spinkiga armar, för rund mage, luktar illa. Tänk om jag är för liten. Är jag för liten? Han frågar:

– Vill du ha analsex?

När du skakar på huvudet andas han ut.

– Tur. Inte jag heller.

Han rör sig inuti dig och sedan rycker han till i kroppen som om han fått en elstöt. Hans ansiktsuttryck gör dig illamående: Läpparna som säras, ögonen som spärras upp och luggen som ligger klistrad mot pannan. Det känns som om någon klämt ut hudkräm inuti dig. Han faller ihop bredvid dig, sträcker sig sedan efter sina kalsonger. Sina jeans. Sin tröja. Du ligger naken kvar på sängen när han står fullt påklädd bredvid.

När du kommer hem sitter dina föräldrar i vardagsrummet och tittar på Idol. De säger att du har något i håret, något som har stelnat. Du tar en näve popcorn med samma hand som nyss varit varm och kladdig och går in på ditt rum och slår upp datorn. Du har ljudet på lägsta volym men bygger ändå en koja med täcket för att det inte ska höras ut, för att du snabbt ska kunna dölja vad du håller på med i fall någon kommer och säger godnatt.

Du ska bara titta lite. Bara en liten stund.

 

 

Translation: A text I wrote about how porn is the first contact many teenagers (even children) have with sex, and how that creates unreasonable ideas of how sex should feel, look and be like. It is published in the anthology Små Sexplosioner (small sexplosions) by Clara Eliasson.

38 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar