Annons
Annons


NU KAN MINA KLÄDER BLI DINA


I morgon är det ju dags för den årliga vintagebloppisen. Jag ska sälja så sjukt mycket fint om jag får säga det själv. Vilket jag får. Har verkligen varit hård i min utrensning och sorterat bort kläder som jag inte använder längre men som jag fortfarande gillar. Resonerar som så att det är bättre att de kommer till användning!

Annons

Vi tar en titt.

collage1

Till vänster: Monkijacka och randig tröja från H&M. Till höger: Den perfekta tenniskjolen.

collage2

Till vänster: Grå circle skirt i jeanstyg. Till höger: den bästa hallonröda jackan jag någonsin skådat.

collage3

Till vänster: Svarta, utsvängda jeans från Dr Denim (kommer även sälja ett par Solitaire). Till höger: vit, vippig kjol.

collage4

Till vänster: Den perfekta rutiga kjolen från Monki. Till höger: Ett par svinsnygga, röda byxor med hög midja. Och en massa massa mer!

collage5

Plus två ASFINA lampor i den bästa färgen: orange. Så himla mycket separationsångest när det kommer till den högra lampan men jag tror ändå att det är dags att gå skilda vägar nu. Lika bra att dra av plåstret snabbt.

Jag skulle rota igenom mitt gamla bloggarkiv för fler bildexempel men Devote säger att min blogg är borttagen… Inga kommentarer… Nåja, se bilderna ovan som en teaser inför vad som kommer hänga på min klädhäst på Vintagebloppisen! Utlovar även skor och väskor. Kom och häng med oss! Det blir kul!

Translation: I’m selling a lot of my clothes and things at a Vintage bloggers market tomorrow. If you’re in Stockholm – come see me!

<- TradeDoubler site verifikation 2513160 ->

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar