Annons
Annons


NIKEiD – WOMEN UNITE


Nike Air Max Thea NIKEiD

Alltså gudars vad jag älskar mina nya egendesignade sneakers! Modellen heter Nike Air Max Thea och jag har valt färg på dem själv. Eller kanske snarare ickefärg i det här fallet. Vitt vitt vitt (så fint till avklippta braxor och bruna ben tycker jag) plus svarta färgstänk på sulan.

Annons

Nike Air Max Thea NIKEiD

Men bäst av allt är att jag fick välja vad det skulle stå baktill (vanligtvis står det bara Nike), och då kändes women unite som ett rimligt val. Det är det peppigaste par skor jag kan tänka mig! Pusstack till Nike för gåvan!

DSC_7419

Idag ska femtusen brudar springa Nike Women’s 10km Stockholm. Jag har värsta megasåret på hälen efter att ha badat bland vassa stenar, så jag är glad om jag över huvud taget lyckas ta mig runt. Troligtvis blir det inget för mig </3 Om inte annat tänker jag hänga i den lilla världen som Nike har byggt upp i innerstan. Exempelvis i Nike SNKR Studio på Smålandsgatan 7 ↑. Tips tips.

DSC_2765

Grå topp från Nelly.se (adlink).

Jag säger hej från en kartong tills vi träffas nästa gång!

Translation: In love with my new NIKEiD-shoes and excited about the Nike Women’s 10km run. 

20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar