Annons
Annons


DISKUSSION: ENSAMHET


ENSAMHET

Känner du dig ensam? Är du en person som behöver mycket ensamtid och vad gör du då? Har du några bra strategier för att njuta av ensamheten? Självvald avskildhet är en sak, men motsatsen kan göra så förbannat ont. Är ensam stark? Har du några tips på hur en ska slippa känna sig ensam?

Annons

Dela gärna med er av era frågor, tips och råd i kommentarsfältet. Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer. Rubricera gärna din kommentar så att den går att hitta vid snabb överblick.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg:
träning
heartbreak
flytta utomlands
alkohol
föräldrar
hår
att göra slut med en vän
preventivmedel
ångest
sex
mens
sorg
kärleksrelationer

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case loneliness and solituteShare your thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone.

71 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar