Annons
Annons


MINA BÄSTA APPAR


minabästaappar

Såhär ser min startskärm ut. Jag orkar inte riktigt med en massa små ikoner över hela skärmen så jag samlar dem i mappar högst upp. Tror att det var My som introducerade det för mig för en sisådär tre år sedan. Tackarrr! Snabbast tillgängligt har jag meddelanden, telefon, kamera och Instagram. Det livsnödvändiga med andra ord.

Annons

Jag har inga mobilspel av den enkla anledningen att det stjäl för mycket tid. För några år sedan var jag helt besatt av Bakery Story och kunde ställa klockan mitt i natten för att jag skulle *ta ut mina bakverk ur ugnen så att de inte skulle brännas vid*.  INTE OK.

sociala medier

I mappen med datorikonen samlar jag mina sociala medier. Mail, Bloglovin, Facebook, Snapchat (behåller den privat btw) och Pinterest. Här är en guide till Pinterest förresten.

resa

I mappen med en bilikon finns reserelaterade appar. Typ Google maps (bättre än iPhones egna ”kartor”), Res i Sthlm (för kollektivtrafiken) och YR, som enligt mig är den allra bästa väderappen.

planera

Sedan har vi mappen för allt som har med planering och inställningar att göra. Förutom de appar som följer med telefonen och internetbanken så har jag förstås Swish och BankID. Hörni skaffa dem NU om ni inte redan har dem. Det är det bästa som har hänt mig i appväg.

Juste! Wunderlist är den bästa appen för synkroniserade listor. Dvs: jag och Felix skriver upp våra gemensamma utgifter i en delad lista, och räknar sedan ut vad var och en har handlat för i slutet av månaden (eller okej, ibland går det ett halvår innan vi orkar räkna ihop det, men ändå).

fota

I fotomappen har jag mina favvoredigeringsappar: VSCO och Snapseed. Såhär redigerar mina mobilbilder med VSCO.

blandat

I saxofonmappen blandar jag musikgrejor (brukar ha Spotify och Spontano här också men det har försvunnit av någon anledning) med lite annat. Några receptappar med smarriga bakverk (Green Kitchen Stories och HippieLane), Blocket samt Storytel. Har ju en ny vurm för ljudböcker. Här har jag recenserat dem.

Vilka är era favoritappar? Plz berätta!

Translation: My favorite apps. Which ones are yours? 

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar