Annons
Annons


WE NEVER NOTICED THE BEAUTY BECAUSE WE WERE TOO BUSY TRYING TO CREATE IT


IMG_0374

I slutet av juli åkte jag tvärs över Sverige till Bohuslän. Min släkt har ett hus där, och på sommaren får varje familj tillgång till det i två veckor. Just de här veckorna var pappa och Jo där.

västkusten

Vi tillbringade dagarna med att åka på små utflykter, äta crêpes och ta promenader. Eloise upprepade ”Fovo tampolin, Fovo tampolin” (Flora studsmatta) gång på gång, så jag studsade med henne tills min hjärna var omskakad och urinläckaget ett faktum.

Annons

IMG_0484

En dag trotsade vi molntäcket och gick ner till havet för att fiska krabbor.

IMG_0419

Min storebror Viggo var där med sina två söner så det var småbarnsbonanza. Jag var heeeelt slut om kvällarna och sa till pappa att jag nog väntar en sisådär tjugo år innan jag skaffar barn. Men samtidigt är det ju helt underbart att umgås med mina småsyskon och brorsöner. Är tokig i dem.

IMG_0456

Viggo är krabbfiskeproffs och fångar dem med händerna, flera åt gången. Själv piper jag av skräck som en annan asfaltsblomma varje gång jag håller i en krabba.

IMG_0438

Eloise (lillasyster) och Mio (brorson). Det skiljer ett halvår mellan dem och det är så himla fint att se dem leka ihop.

IMG_0380

På kvällarna tog jag promenader med sommarprat i hörlurarna. Tjurpannan är så oerhört, oerhört vackert. Lätt det vackraste stället i Sverige, så vitt jag vet.

IMG_0497

Jag var på så konstigt humör hela veckan. Ångestfylld och nedstämd, som om allt gjorde uppror inuti. Jag blir alltid så på sommaren, när jag får tid att reflektera över saker och ting. Känner ni igen det? Den här bilden skickade jag till Felix en kväll när jag saknade honom.

IMG_0496

Mio min Mio.

DSC_5192

En dag hade det regnat så pass mycket att hela gräsmattan var fylld av vatten. Rätt var det var hade Elver kastat av sig sina kläder och tumlade runt i pölarna, tjutandes av skratt.

DSC_5226

Då skulle Eloise såklart göra likadant.

DSC_5195

Önskar att ni hade fått se detta live. LJUVLIGT.

DSC_5236

De här bilderna kommer jag plocka fram någon gång i vinter.

IMG_0563

Sista dagen sken solen. Ah! Jag låg nere vid havet och läste Flickvännen.

IMG_0793

Och på kvällen satte jag mig på tåget mot Stockholm. På väg hem från tåget passerade jag den här kastanjen som ser så seriefigursaktig ut.

Puss!

Translation: I spent five days at the Swedish Westcoast together with my family. Took walks, ate crêpes and played around with my nephews and siblings.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar