Annons
Annons


"YOU HAVE TO UNDERSTAND, THAT NO ONE PUTS THEIR CHILDREN IN A BOAT UNLESS THE WATER IS SAFER THAN THE LAND."


blogghjälpen

Jag vet liksom inte var jag ska börja. Hur jag ska formulera mig. Men jag vet att jag vill hjälpa de flyktingar som kämpar för sina liv på medelhavet. Allt annat suddas liksom ut i kanterna och blir mindre viktigt.

Annons

Nu har jag och ett gäng andra bloggare, på initiativ av Emma, gått ihop för att samla in pengar till UNHCR som är FN:s flyktingorgan. Du väljer själv om du vill skänka en tia eller ett par hundralappar, men varenda krona räknas. Om du, och resten av mina bloggläsare skänker en tia så når vi vårt mål: 50.000 kr innan 1 oktober.

Smsa ”GE 100 BLOGGHJÄLPEN” till 72672 för att ge 100 kr till insamlingen. Byt ut 100 mot 500, 400, 300 eller 200 om du vill ändra gåvobelopp. Eller följ den här länken för att komma till insamlingen och ange din egen summa. Sprid gärna genom att dela bilden ovan och använda hashtagen #blogghjalpen.

Tack.
Tack tack tack.

Rubrikcitat: Warsan Shire

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar