Annons
Annons


HEJ FRÅN EN BUSS


Processed with VSCOcam with q5 preset

Hej kamrater! I skrivandes stund sitter jag på bussen på väg till Hälsingland med dessa queens. Vi skulle egentligen åka igår kväll men jag drabbades av illamåendet och febern från helvetet, så vi fick skjuta upp det.

Annons

Processed with VSCOcam with q5 preset

Jag är fortfarande febrig och dåsig men Yrsa och Jaana har lovat att bära mig i kungastol från busshållplatsen så det går nog bra ändå.

Processed with VSCOcam with q5 preset

Syftet med resan är, förutom eminent häng såklart, att skriva. Nu råkar min hjärna vara så mosig att jag knappt orkar författa detta blogginlägg, men vi stannar tills på torsdag så förhoppningsvis får jag skrivro åtminstone en av dagarna. I övrigt ska vi dricka bubbel, promenixa, laga goda middagar och klappa på fåren. Fifan vad mysigt.

Translation: I’m on my way to Hälsingland with Yrsa and Jaana. I have a fever but that’s okay, because I get to spend three days with these two. We will (hopefully) get som writing done, but also: take long walks, drink wine and make dinner to one another 

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar