Annons
Annons


HÖSTLISTAN


1. Vad är det bästa med hösten?

Den svala luften innanför bröstkorgen, kastanjerna som snabbt hamnar i alla jackfickor, rönnbär, mjuka halsdukar, middagar och flackande stearinljus. Men kanske främst varmduschen av kreativitet som liksom sköljer över en.

Annons

DSC_7333

2. Vad kommer du äta i höst?

Stockholmshösten: Kantarelltoast, äppelmos och sötpotatissoppa.
San Francisco-hösten: Heirloomtomater. Dör.

Untitled-3

3. Vad kommer du dricka i höst?

Kardemummakaffe och bubbel.

IMG_3063

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Gissar på det här mjukissetet. Och min nya hatt.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Just nu är jag på väg hem från Hälsingland efter en liten skrivresa, men vanligtvis så jobbar jag ju med bloggen, målar akvarell, pillar mig i naveln och fikar upp alla mina pengar. Dessutom: Räknar ner dagarna till USA (31. HERREJÄVLAR).

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag var i Kalifornien på min storebrors bröllop. Det var den drömmigaste resan jag någonsin gjort och såg ut lite såhär:

DSC_5175DSC_44216ed909ac7e2df51c0809288ed36b75e8_980x0_c_85_ns_v4cc4d0ca6839023a8ba7405d7c7c420d6_980x0_c_85_ns_v4

7. Vad läser du?

I Know Why the Caged Birds Sings av Maya Angelou. Månadens bokklubbsbok närmare bestämt.

8. Vad tittar du på?

Vi har precis avslutat Mad Men (OH MY GOD ÄLSKARRRRRR PEGGY OCH ÄLSKAR HUR DET SLUTADE), så nu blir det nog en tv-seriepaus ett tag. Vill maxa mina septemberkvällar med kompishäng och Felixhångel.

DSC_7278

9. Vad var bäst med sommaren?

Jag, Felix, Kajsa och Jakob hade det så jävla mysigt i Visby.

10. Vad har du för höstplaner?

Att göra klart ett stort illustrationsjobb, åka till New York med min familj och sedan ta mitt pick och pack och bege mig till San Francisco i tre månader. Där ska jag skriva som en jäkla dåre. Är så peppad och nervös att jag inte riktigt vet vad som är vad.

DSC_3262

Lista från Sofia.

Translation: A list about the fall. Translate it by hitting the translate button below the header.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar