Annons
Annons


FLORA & FRIDA – AVSNITT 4: ONANISTERNA


florafrida4

Avsnitt 4 av Flora & Frida är ute NU. I veckans podcastavsnitt pratar vi om att bli ihop. Om hur jag och Felix trevande hittade till varandra efter att ha gått i samma klass ett tag, och hur Frida och Matthew träffades en dimmig natt på Berghain.  Vi pratar också om onani, orgasm och sexlust. Alltså hörni ni skulle sett oss i ljudstudion: Frida satt och flämtade av genans och jag satt och hoppade upp och ner i extas.

Annons

Utlovar en tutorial i duschonani och en massa pepp för att våga kasta sig utåt och släppa folk nära inpå. Detta avsnitt är kanske vårt bästa hittills. Lyssna i webbläsaren eller i din podcastapp genom att söka på Flora Frida.

Vi är så glada att NaturalCycles är tillbaka som sponsor för det här avsnittet! Det är är ett hormonfritt preventivmedel där du mäter din temperatur med en termometer, och så räknar appen ut vilka dagar du behöver använda kondom och inte. På så vis lär du känna din kropp och cykel bättre och du slipper använda P-piller. Men kom ihåg att NC inte skyddar mot könssjukdomar.

Om du är sugen på att testa deras hormonfria preventivmedel (vilket du borde vara) så kan du ange koden FLORA2NC. Då får du NaturalCycles för 490 kr inklusive en termometer. Leta upp ”testa gratis idag” och scrolla ner så ser du rutan.

Tipsa gärna era vänner och bekanta om podden genom att använda hashtagen #floridapodd, och hjälp oss att knuffa ner några snubbar från topplistorna. I nästa avsnitt kommer vi ge shoutouts till er som delar den <3

Tack till Felix Berg för klippning, Frida Sundqvist för fotografi och Johanna Frostling för musiken. Ni äger.

→ Här är Flora & Frida avsnitt 1: SEX.
Och avsnitt 2: VÄNSKAP.
→ Och avsnitt 3: ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR.

31 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar