Annons
Annons


ERA BÄSTA NEW YORK-TIPS


ezgif.com-resize ezgif.com-resize (1)

Hej på er.

Idag slog det mig att jag åker till USA nästa vecka. NÄSTA. VECKA.  Först ska jag vara i New York i tio dagar med Felix + min familj och sedan ska jag bo i San Francisco fram till den 4 januari. Blev helt jäkla apatisk och har legat i sängen sedan jag fick den insikten pga:

Annons

– Måste göra klart en massa illustrationer. Stressigt.
– Måste köpa ny dator och kan därmed inte blogga på vanliga premisser fram tills dess. Plus dyrt.
– Borde fixa en hyresgäst till ateljén (läs mer här).
– Är skraj inför min miniflytt till San Francisco. Rädd för att vara ensam. Rädd för att paniklängta efter Felix och mina kompisar. Men jag är också så sabla pepp förstås.
– Samt har inte kollat upp en enda grej att göra i New York. Kan jag få era allra bästa tips på saker vi kan göra/äta/uppleva när vi är där? Jag älskar vegomat, konst, takterasser, bokhandlar och mysiga caféer.

Förstår faktiskt inte hur tid kan gå så fort. Och än mindre att jag snart bor på andra sidan atlanten.

Translation: Next week, I’m off to New york (and later on to San Francisco). Plz let me know what not to miss when we go to NY! I love vegeterian food, art, roof top bars, bookstores and cozy cafés. 

63 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar