Annons
Annons


✈ AMERIKA


DSC_7817

Annons

Untitled-5

Kläder från Monki, skor från Dr Martens.

Nu packar jag ner en bunt böcker, ett skissblock, tre par skor, ett par solglasögon, lite kläder och min vibrator och drar till USA. Först New York, sedan San Francisco.

Men det här vet ni ju redan.

Igår promenerade jag genom Vasaparken för sista gången på tre månader. Nästa gång är träden kala och marken frusen. Då är det januari.

Jag hade tänkt förprogrammera en bunt inlägg till kommande vecka, men jag har haft fullt upp med att ge folk hårda hejdåkramar och skåla i bubbel och jaga min lillasyster tills hon trillar omkull. Därför kommer uppdateringen kanske vara lite sporadisk i veckan. Så att ni vet.

Translation: I’m off to USA. 10 days in New York City and 73 days in San Francisco. See you there.

23 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar