Annons
Annons


MINA SKÖNHETSFAVVOS, JANUARI


skönhetsfavvos januari

Blä. Kan någon komma på ett bättre ord för skönhetsprodukt? Produkter som liksom hamnar i kategorin smink,  hår- och hudvård. Syftet med min deodorant är ju liksom inte att jag ska vara en skönhet utan snarare att jag inte ska förpesta omgivningen med min armsvett. Ja ni fattar. Please do help.

Annons

Okej nu till saken.

DSC_3187

Aesop Granium Leaf Body Cleanser

Den här duschkrämen är fan värd de hundralappar som jag och Felix spenderade på den. Den luktar så-åå gott. Vinterlyrrigt!

DSC_3189

Vivaladiva Dream Cheek

Denna lilla rougepalett gör jobbet. Jag älskar den mörkare nyansen (som borsten pekar på).

DSC_3190

BareMinerals Mineral Veil

Ett transparent puder som mattar ner huden utan att vara täckande. Jag har ju ganska oljig hy så ibland bär jag med mig den här och bättrar på sminket under dagen.  Minus för krånglig förpackning som gör att pudret hamnar överallt i badrummet </3

DSC_3191

The Balm Mary Lou Manizer

En så jäkla fin highlighter som jag applicerar på över kindben, amorbåge, ögonvrår och ögonbrynsben. Såhär. Jag använder den sällan till vardags men nästan jämt när det är festdags. Här tipsar jag om ett budgetalternativ.

DSC_3217

Tom’s of Maine Deodorant Refreshing Lemongrass

Den tveklöst bästa aliminiumfria deoderanten jag har provat. Luktar så jävla gott! Jag svettas ganska mycket så en deo är liksom crucial stuff. Jag köpte den i USA men den kanske finns att klicka hem på webben?

Vad har du för favvos just nu?

LÄS ÄVEN:
MINA SKÖNHETSFAVVOS, SEPTEMBER
NY FAVORITEYELINER

MAKEUP TUTORIAL – GOING OUT
ÖGONBRYNSTUTORIAL

 

Translation: My beauty faves this month.

17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar