Annons
Annons


EN FAVVOSMINKNING MED PLUTIGA LÄPPAR OCH VARMA ÖGON


Flora Wiström - flora.metromode.se, @florawis

När vi skulle ta vår nya poddbild knäppte Frida av de här bilderna på mig för att ställa in kameran.

Flora Wiström - flora.metromode.se, @florawis

Jag har typ fått 50 kommentarer angående min omlottopp och svaret är att den kommer från AA (japp, fienden). Jag köpte den på en outlet i New York i höstas. Det är ett sånt plagg som jag lägger på smutsen och fiskar upp gång på gång för att jag typ inte vill ha på mig något annat. Jeansen är som vanligt från Dr Denim, i modellen Soltaire.

Annons

Flora Wiström, flora.metromode.se @florawis

Och det här sminket som Helena har gjort på mig är så jävla fint. Den roströda ögonskuggan köpte jag på H&M (färgen heter Sahara Dawn) och sedan har hon contourat och highlightat mitt face som om det inte fanns någon morgondag. Tycker speciellt om hur hon har lagt en highlighter över typ hela övre läpplinjen för att jag ska se plutigare ut, och sedan fyllt i läpparna med en mauveaktig färg.

Translation: Top from AA, pants from Dr Denim (Soltaire) and eye shadow from H&M in the shade Wild Sable.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar