Annons
Annons


COCONUT BEAN CURRY


Inlägget är ett samarbete med Felix.

Felix - Coconut bean curry

Här kommer ett tips till alla som ibland köper färdigmat till lunch eller middag. Felix (som i livsmedelsföretaget, inte min bf hähä) har lanserat fyra nya vegetariska gryträtter, varav två stycken veganska. Exempelvis den ovan som heter Coconut bean curry. Hurra! Mer vegoalternativ till folket. Ju.

Annons

Felix - Coconut bean curry

Jag träffar ofta folk som säger att de gärna skulle äta mer vegetariskt, men att det är svårt på grund av brist på tid, inspiration och kunskap. Med sina nya frysta vegorätter vill Felix göra det lättare att välja ett grönt alternativ. Alla ingredienser är naturliga (inga märkliga E-ämnen alltså), vilket förstås också är win. Jag toppade min rätt med mynta, ingefära och lime. GOTT.

Varför vegetariskt? Godare, bättre för miljön, för din kropp och för djuren såklart. Det kanske är dags för dig att börja äta varannan måltid vegetarisk? Det vore ju toppen. Heja!

16 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar