Annons
Annons


FLORA & FRIDA #19 – BADASSFLORA & FITTMANUALER (Q&A)


Flora & Frida Podcast

I veckans podcastavsnitt svarar vi på ett gäng av era frågor: Hur kan jag få det lika skönt som min kille i sängen, efter tre år tillsammans? Är det möjligt att komma över någon genom att ligga med andra? Vad tror vi att våra kompisar säger om oss bakom våra ryggar? Vilka personlighetsdrag skulle vi vilja ändra med oss själva om vi fick välja? Och vilka är de värsta snubb-beteendena som finns? Frida berättar även när hon drog upp en kille från ett tågspår och hur hennes kompis hotade några dudes med en krossad glasflaska. Ohhhh yes.

Annons

Lyssna i iTunes/Podcaster/Libsyn eller här ovan. Prenumerera och betygsätt gärna. Och vi blir svinglada när ni mailar in era egna anekdoter och tankar ([email protected]), eller visar vad ni gör när ni lyssnar genom att använda hashtaggen #florafrida.

Tack till vår redaktör Felix Berg!

 

LYSSNA PÅ TIDIGARE AVSNITT HÄR:

→ 1. SEX.
→ 2. VÄNSKAP.
→ 3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR.
→ 4. ONANISTERNA.
→ 5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE.
→ 6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN.
→ 7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
→ 8. GIRLS FOREVER
→ 9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
→ 10. SJÄLVKÄNSLA NU!
→ 11. RELATIONSEXPERTENS TIPS: SPY PÅ DIN DEJT
→ 12. GRINDR-SEX & PLAYERS
→ 13. KONSTNÄRENS VISDOMSORD & LAMMET CURRY
14. SEXIGA LÄRARE & 17% NÄRVARO
15. VEGANER ÄTER BARA KANINMAT
16. TROUBLE IN PARADISE (OM ATT GÖRA SLUT)
17. I WOKE UP LIKE THIS
18. FLYTTA ISÄR & GÅ I TERAPI

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar