Annons
Annons


TRE FILMER JAG HAR SETT OCH TYCKT OM


Filmtips Flora Wistrom

The Station Agent.
komedi/drama

En så sjukt gripande, rolig och sorglig film om ensamhet och vänskap. Älskade verkligen karaktärerna i den här historien.

Annons

Brooklyn
drama/romantik

En fett fin historia om en ung kvinna från Irland som emigrerar till USA 1952. En historia om den första kärleken och plågan i att behöva välja mellan två länder, mellan trygghet och passion. Och vad krävs egentligen för att en ska definiera någonting som hemma?

Spotlight
biografi/drama/historia

En sann historia om Spotlight-teamet i nyhetstidningen The Boston Globe som avslöjade skandalen om sexuella övergrepp på barn och en efterföljande mörkläggning inom den lokala katolska kyrkan. Extremt medryckande.


 

FLER FILMTIPS:

ETT FILMTIPS OM SYSTERSKAP I SIN STARKASTE FORM

REMAKE

SUFFRAGETTE & TRAINWRECK

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar