Annons
Annons


LÖRDAGSLISTAN


355f0c101a5ccfd2f3ff8cab81bd24d3_980x0_c_85_s_v4

Hur har din dag varit?
Det är fredagsmorgon när jag skriver det här, och jag har precis vaknat. Den har varit okej! Är illamående i vanlig ordning (har varit det de senaste veckorna pga stora livsförändringar) men har druckit kaffe och ätit avokadomackor, chattat med My och nu ska jag klä på mig för att promenera till frisören.

Annons

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Rosa. Tnx mum.

Vilket är ditt största beroende?
Jag är inte en beroendeperson utan kan ganska lätt bryta mina vanor. Men kanske bekräftelse? Eller typ lipsyl?

Vad gör du när ingen annan ser?
Petar i näsan och på andra ställen folk petar på.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Sminka maj. Göra frukost.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Jag vet inte. Depression? Kan för lite om sånt här för att kunna spekulera.

Vad beställer du på krogen?
Öl för det mesta. Har blivit en sån vuxen person som dessutom beställer GOD öl? Typ IPA. Fast okej oftast beställer jag det som är billigast.

Vilken är din största skräck?
Att folk i min närhet ska bli sjuka och/eller dö såklart. Samt har trypophobia, dvs skräck för små hål. Googla ej på det. Fick liksom lite panik av att se små mörka prickar i min hårbotten när mitt mörkare hår började växa ut. Är även sjukt äcklad av chinchillor, de är typ som en korsning mellan kaniner och möss? Fast skräck är väl lite att ta i.

Hur gör man för att ragga på dig?
Hm. Ställer frågor och visar något slags genuint intresse. Och ler och skrattar!

Vad har du funderat över på sistone?
Att tjejer är meningen med livet.

När skäms du?
Uäh. Skäms rätt mycket åt fåniga saker jag sagt eller gjort, men försöker vifta bort det med tanken om att ”ingen annan kommer komma ihåg det där ändå” vilket i 99% av fallen stämmer skulle jag vilja påstå. Hatar hur skam liksom attackerar när en minst anar det, hur en liksom stannar upp på gatan och instinktivt drar in luft mellan tänderna.

Vem är den mest kända människa du talat med?
Fick Carolas autograf en gång när jag var tolv och skulle köpa ballerinaskor på Sickla Köpkvarter. Hon provade riktigt raffiga boots vill jag minnas.

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
”Åh gud” och ”Oh my god”. Funkar till allt men är också en lite för enkel genväg. Försöker hitta andra saker att säga som kontrar bättre och mer exakt. Typ ”vad intressant” eller ”är det sant?” eller ”vad mysigt det låter”.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Att jag upplevs som en fruktbar person. Konstigaste jag hört.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag river ut saker och inte orkar lägga tillbaka dem igen. Om jag storstädar lägenheten så är den stökig igen några timmar senare.

Vad gör du när du är ledsen?
Blir apatisk och ligger på sängen och scrollar instagram. Skriver.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Min nya asmjuka tröja från Filippa K. Seriöst det skönaste jag äger.

Har du någon gång slagit någon?
I yatzy många gånger!

Vad ser du fram emot just nu?
Att dansa ikväll med en massa favoritpersoner.

2ebae07596dfbdbcc322dc5593fd28ab_980x0_c_85_s_v4Fotografier från min bejb Sara. Lista från Hanapee.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar