Annons
Annons


INTERVJU I PODCASTEN ÅKA TUNNELBANA


image2 (1)

För några månader sedan spelade jag in ett podcastavsnitt med Joakim Lang från Åka Tunnelbana. Nu ligger det uppe. Det gjorde ont i mig att lyssna på det här, för vi pratar mycket om mig och Felix, och hur jag, när det här avsnittet spelades in, inte såg något slut på vår relation.

Annons

Men det är såhär kärleken är. Oförutsägbar. Oberäknelig. Ena månaden känns allt bra, men månaden därpå kan det vara något som skaver så mycket att det är det enda som känns. Hur som helst så tycker jag att det blev en fin intervju. Vi pratar om att gå hos psykolog, skriva bok och att vara ihop med någon länge. Lyssna här nedan, eller genom att söka på Åka Tunnelbana i din podcastapp.


Translation: Joakim from the podcast Åka tunnelbana interviewed me a couple of months ago. 

 

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar