Annons
Annons


DEN TJUGOSJUNDE AUGUSTI


flora wiström, @florawis, florasblogg.se

Hej.

Jag sitter i sängen och äter gröt. Havremjölken har separerat sig i mitt kaffe fastän den inte brukar göra det. Tomatplantan i mitt fönster har dött. Termometern på försäkringsbyggnaden mittemot visar 19 grader, igår visade den 26, och än är pilträden längs med Kungsholms strand gröna.

Annons

Jag biter mig så ofta i läppen nu. River av de yttersta bitarna av naglarna. Scrollar Instagram när jag borde svara på viktiga mail. Om en vecka kommer min bok. Det är vad som händer. Tills dess finns ingen struktur, tills dess finns bara att äta popcorn på hustak mitt i natten, att skriksjunga till Markus Krunegård fastän han spelar tyst och akustiskt, att dricka kaffe innan jag går och lägger mig, att låta hårstråna ligga kvar i golvbrunnen, att bada i regnet och att diska måndagens och fredagens kaffekopp på samma gång.

Hoppas du får en fin lördag. Det ska jag försöka ha.

24 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar