Annons
Annons


BLOPPIS + INTERVJU I BOLLNÄSNYTT + FEMINISTISKA PRINTS


Hej kompisar. Det regnar idag. Jag äter upp gårdagens popcorn i sängen och skriver det här, tänker ta en lugn morgon och sedan gå till café för skrivjobb. Här är några grejer som jag vill dela med er:

Annons

image001 (1)

På onsdag (31/8) kommer jag, Sanne och Linn sälja kläder i Gallerian, i centrala Stockholm. Loppisen pågår mellan 17-22 men vi kommer vara där mellan 18-21. Min bok verkar ha kommit från tryck nu (!), så jag ska se om jag kan sälja några ex av den också! Men om inte annat så blir det kläder, skor och jackor. Kom förbi! Vore så fint.

BollnäsNytt 241-2016

För några veckor sedan blev jag intervjuad till Bollnäsnytt, om att ha Arbrå som skrivplats.

Picknick

Och så här kommer ett gäng Creativeartiklar på det. Skicka gärna in ditt bidrag till [email protected]

Kläm ut det sista av sommarstockholm – nästan gratis

8 digitala lifehacks du inte kan vara utan

Drömyrket: Alexandra jobbar med Youtubers

kantarellpasta-recept

Sandra Beijers kantarellfavoriter – 7 goda recept

Här är pinsen du vill ha på jackan i höst

8 bokhandlare i Stockholm du inte får missa

feministiska-prints

10 feministiska prints vi vill ha på väggen

10 mathacks du inte vill vara utan i köket

Här hittar du de bästa poké bowls-ställena i Stockholm

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar