Annons
Annons


ÖNSKELISTAN


önskelista 2016

Jag fyller tydligen år om två veckor. Tjugotvå. Jag skriver tydligen därför att jag vanligtvis brukar hypa min fölsis (japp jag är en sån) men i år så är jag inte så angelägen. Kanske är det för att det är min första födelsedag i livet som jag bor ensam, kanske är det för att jag har så mycket med boken. Eller så har jag bara kommit ner på jorden lite :-))))

Annons

Hur som helst. Jag gjorde en önskelista, för sånt är ju kul. Men obs, när jag gör sådana här kollage så är det mer en dröminköpslista riktad till mig själv, jag blir bara glad om någon vill skåla i bubbel med mig.

☾ Böcker. Indianlekar av Felicia Stenroth, Mot fyren av Virginia Woolf och Hjältinnor av Kate Zambreno.

☾ Regnjacka från Stutterheim i finaste färgen. Förutsägbart va!

☾ Salt- och pepparkvarnar. Dessa är från Peugot men så flashigt måste det kanske inte vara.

☾ Filmaffisch med Bonjour Tristesse-motiv (härifrån). Har inte sett filmen men vadå, boken är ju så bra.

☾ Verktygslåda. Tänkte bli vuxen nämligen. Men bara lite.

☾ Skogsgrön tröja från Weekday.


LÄS ÄVEN:
ÖNSKELISTORNA FRÅN FÖRR

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar