Annons
Annons


5 PRESENTTIPS


Inlägget är ett samarbete med Urb-it.

Det här med att komma på personliga och roliga presenter kan ju vara lite klurigt. Men jag tänkte tipsa om fem olika presentidéer. Okej, häng med.

urbit flora wiström-10

GÅVA VIA URB-IT

Urb-it är en tjänst som går ut på att du, genom att använda appen Urb-it, beställer en gåva som levereras i Stockholmsområdet inom en timme – oavsett om det är till dig själv eller en present till någon annan. Jag testade detta när jag skulle gå bort på födelsedagsmiddag till en matintresserad kompis, och beställde en pangfin pepparkvarn via appen. En timme senare plingade det på dörren och en gullig kille kom och levererade den! SÅ smidigt faktiskt. Genom att använda koden Flora får du 200 kr rabatt på ditt första köp. Ladda ner appen och prova vetja!

Annons

Jobbtips! Såg på sajten att Urb-it söker personal. Kanske kan vara nåt va!

presenttips

BILJETTHÄFTE

Det här är en present som du verkligen kan lägga på vilken nivå och prisklass du vill. När jag var liten brukade jag ge bort sådana här häften till mamma med ”killa på ryggen i tio minuter”, ”gå ut med hunden”, ”tömma diskmaskinen” och ”pilla i håret i fem minuter”.

Jag sydde ihop ett gäng lappar med nål och tråd och perforerade ytterkanten med en nål så att födelsedagsbarnet kunde riva av biljetterna. Sedan fyllde jag dem med brunch på Berns Asiatiska, cava på Folkbaren, frukostbio på Bio Rio, pannkaksfrulle, skumbad, teaterbesök och ett par solbrillor till våra promenixer. Hade dejt som tema (för upplevelsepresenter är ju det roligaste) och ritade små snabba illustrationer.

PERSONLIG LÅDA

Eller fyll en låda med personliga saker. Det kan vara allt ifrån mat som personen tycker om, till en speciell bok eller ett personligt brev. Vad som helst egentligen, som känns typiska för just den här personen. En rolig och personlig present som inte behöver kosta mycket.

usb present

USB-MINNE

Att ge bort ett usb-minne fyllt med roliga överraskningar är ju en klassiker. Beroende på personens intresse så kan du fylla det med filmer, fotografier eller musik. Eller varför inte ett filmklipp du har spelat in själv?

presenttips3

SCRAPBOOK

”Vår historia” eller ”Vad jag tycker om med dig” är två klassiska rubriker. Scrapbooken ovan fick jag av My när jag fyllde 20. Finaste jag sett.

Har du tips på braiga presenter? Är så nyfiken!

 

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar