Annons
Annons


ONSDAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL – KÖTTÄTANDE VÄXTER & RÖDVIN


brixtol puffer flora-1

I förrgår tog jag sovmorgon, eftersom jag kommit hem 02.00 kvällen innan efter att jag haft ett författarbesök i Bollnäs. Jag åt chokladgröt och drack kaffe i sängen, och läste lite i en jättefin handbok (Ta makten – för att det funkar!) som riktar sig till unga som kämpar med sitt psyke. Tror att många tonåringar och unga vuxna skulle behöva läsa den.

Annons

brixtol puffer flora-3

Sen messade I mig och frågade om jag var ledig för lunch. Det var jag.

brixtol puffer flora-2

Vi gick till Cirkeln och åt sallad med sötpotatis och tapenad.

brixtol puffer flora-4

Kändes lyxigt att få pussa på den här väldoftande mannen på dagtid.

brixtol puffer flora-9

Sen gick vi och klämde på fula prydnadstomtar på Myrorna.

brixtol puffer flora-11

Och till en blomaffär där vi stoppade ner fingrarna i gapen på köttätande växter (skrek rakt ut, detta är precis lika kul nu som när jag var fem). Jag försökte även övertyga I om att skaffa en julgran till sin lägga.

brixtol puffer flora-10

Innan vi pussades ajöken och jag gjorde några ärenden, varpå jag gick hem för att eftermiddagsjobba i min skitstökiga lägenhet.

middag moa isak kajsa flora-1

Men klockan halv sju befann jag mig plötsligt hos I. Bloggmagi. Vi lagade en gryta på bland annat blomkål och röda linser, ur kokboken Mera Vego. Gött.

middag moa isak kajsa flora-5

Moa var också där.

middag moa isak kajsa flora-3

Och Kajsa.

middag moa isak kajsa flora-2

Vi drack vin och gaggade om gamla ragg och distansförhållanden och hundra andra saker, och tillsist hamnade jag i soffan med kinden mot en kudde medan de fortsatte prata. SÅ mysig onsdag.

23 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar