Annons
Annons


✎ TRE SKRIVRELATERADE GREJER


Skärmavbild 2016-11-30 kl. 13.43.08

1.

Jag har intervjuat en av mina författaridoler, Jennifer Clement, till Culte. Det är ett nyhetsbrev som skickas ut en gång i månaden som handlar om allt som är djupt och ytligt med kultur.  Clement har skrivit En bön för de stulna, en bok som golvade mig helt och hållet, och jag fick chansen att fråga ut henne om skrivprocessen. Jäkla drömuppdrag!

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 13.57.42citat stanna flora wiström

Annons

2.

Adlibris har låtit sina läsare välja ut årets bästa böcker och min bok är en av dem, så sjukt fint! Stanna är även med bland listan över ungdomarnas bästa på samma sajt och ligger i toppen av ungdomsböcker på Bokus. Serrrri. Är så jävla glad över att den här berättelsen blir läst. Vet du förresten att du kan provläsa de första 22 sidorna på Bokus? Göre!

ESTERIÖR POP UP 1

3.

Min gollia kompis Henrik är en av två grundare av inredningsföretaget Esteriör. De har inrett Åsögatan 136 (Stockholm) och öppnar en inrednings-pop up. Det är liksom en lägenhet där alla möbler och inredningsdetaljer kommer att vara till salu! Pop up:en håller bara öppet mellan 2-6 december, och den 5e (på måndag) kommer jag vara där och sälja böcker + signera Stanna mellan 17-18! Kanske kan vara en bra julklapp till någon du gillar? Eller ba kom och häng! Läs om Esteriörs pop up här.

Bild 2016-10-19 kl. 15.52 #3

Puss å kram från novemberpersonen ovan.
Ps. Metro har tydligen ändrat designen här på bloggen. Fint ju!

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar