Annons
Annons


Mina mest likeade bilder 2016


Jag gör som Julia och listar mina 2016bestnine! Mina mest likeade bilder på Instagram (@florawis) förra året alltså. 749 717 likes blev det totalt. Sjukt ändå.

679eb6e0a2556e6add18c9e3d5f31199_980x0_c_85_ns_v4

Plats 9. 2726 likes. ”5 years today ?”

Jag och Felix, mitt ex för dig som missat, hade femårsdag i mars och jag lade upp den här gamla bilden.

Annons

Ganska qt.

Skärmavbild 2017-01-06 kl. 17.08.46

Plats 8. 2755 likes. ”Skål från mig och min punkterade hipstercykel”

Den här tyckte ni om! Kanske för att jag var nybliven singel och hade varit så ledsen ett tag, men så en dag såg jag ut såhär. Glad, piffig, bubblig. Hade även denna som tinderbild ett tag, med texten ”relativt härlig, skriver och har mig.”

Plats 7. 2789 likes. ”september, lite nervösa, fortfarande inte ihop”.

Hanna tog den här bilden på mig och Isak när vi var på moderna museet i början av hösten. Det var typ första gången vi helghängde på det sättet, liksom tillbringa en hel dag tillsammans. Vi köpte fiolfikusar som skulle dö ganska kort därefter och hånglade vid övergångsställena. En del av mig hade inte vant mig vid att vara så parig så jag var nog lite paranoid, men det var spännande och pirrigt också.

Plats 6. 2798 likes. ”Köksdansa, högläsa, hårklia, vad jag jag har saknat henne och det.”

Yrsa åkte till Barcelona i två månader, och mot slutet av vistelsen kom jag dit och hälsade på. Jag fattar att ni gillar den här bilden. Balkongfrukost med mandariner som fortfarande har bladen kvar, och så världens gosigaste person i raggsockor och tjusig morgonrock.

IMG_7727

Plats 5. 2972 likes. ”Hemmakontoret med illustrationsjobb och ljudbok som sällis. Och nu: klockan tre-kaffet.”

Höstprakt och ganska gosigt frilansliv.

Plats 4. 2997 likes. ”vissa morgnar kan jag stå på balkongen och höra barnen från adolf fredriks musikklasser sjunga”

Hade aldrig accepterat att den här bilden har fått så många likes om det inte vore för The Very Romantic Caption.

Skärmavbild 2017-01-06 kl. 17.25.20

Plats 3. 3218 likes. Vilken vidrig dag att vakna upp i.

Trump hade segrat i presidentvalet och jag gissar att den här bilden fick så många likes för att ni höll med mig. Vidrig dag. Tråkig bild. Bättre kan vi.

Plats 2. 3480 likes. ”Vaknar upp i en dag som vill vara min kompis.”

Jag brukar fyllas av skamkänslor när jag lägger upp ÄNNU en utsiktsbild, tänker äej nu har de väl tröttnat, men så är det ändå dessa bilder som får flest likes? Fast jag tänker att ni kanske skickade en like för att jag hade skrivit en väldigt livsbejakande caption. Hade jag varit rätt ångestfylld innan. Gullia ni.

Plats 1. 3969 likes. ”Exsqueeze me men denna utsikt är ju faktiskt nåt utöver det vanliga.”

Hade rivit er med rivjärn om min mest like:ade bild 2016 vore ännu en bild föreställande min Stockholmsutsikt. Då är Barcelonetautsikter mer spännande. Tror kanske att den här bilden fick så många likes för att det är detta alla drömmer om i novembermörkret? Jaanas analys var följande:

”Jag tror att det är kompositionen! I likerekordbilden. Så lättläst bild. Blicken vandrar uppifrån – gillar först himlen och staden – och faller naturligt ner på lilla lugna Flora som flundrar på balkongen. Då slås de två intrycken ihop till ett och tittaren tänker: AHA, det är den här känslan Flora hade i den här stunden. Och fint ser det ut också. Folket trycker LIKE.”

Här är mina mest likeade bilder 2015 förresten, med ungefär tvåhundratusen mindre likes än detta år:

florawis

Vad vill ni att jag instagrammar 2017?

17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar