Annons
Annons


✏️ Realtidsinlägg från skrivarverkstaden


yrsa keysendal flora wistrom-6

Hello how do you do? Har slampig office lady som stilförebild idag.

yrsa keysendal flora wistrom-3

Yrsa är här. Dessa bilder togs alltså för fem minuter sedan. Vi har tillbringat förmiddagen med att skriva, fast kanske mest prata om våra respektive skrivprojekt. Hur viss information ska föras fram, i vilken form dialogen ska skrivas och potentiella slut. Mycket av det jag skriver nu kommer jag behöva stryka senare, men det krävs för att jag ska förstå mina karaktärer och varför de beter sig som de gör. Allt tar sån förbannad tid, men det är bara att fortsätta – även när det är trögt. Liksom som att gå till jobbet även fast man inte är sugen. Fast just nu är skrivandet väldigt lustfyllt!

yrsa keysendal flora wistrom-1

Vi lagade svingod och enkel lunch. Rostat rågbröd med rödbetshummus, bladspenat, avokado och rädisor. Så gott, fast vitlöken fräter i magsäcken nu. Här kommer (det väldigt enkla) receptet på hummusen:

1 stor kokt rödbeta (går att köpa färdigkokta, tips tips)
1 pkt kikärtor
1 vitlöksklyfta (vi tog 2 men det var nog lite mycket)
citronsaft
1 msk tahini
spiskummin
olja (vi tog oljan från soltorkade tomater)
salt & peppar

yrsa keysendal flora wistrom-8

Världsfred? I fix.

yrsa keysendal flora wistrom-5

Toppen gumman.

yrsa keysendal flora wistrom-4

På söndag åker jag och denna sängkammarblick till hennes landställe för att gotta ner oss i orden i flera dagar. Ska bli så jäla skönt.

Annons

Me and my wifey are spending the day in my apartment. We made beet hummus sandwiches for lunch are writing, reading and talking about our projects.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar