Annons
Annons


⚡️ Veckans lista ⚡️


veckans lista flora

Helo. När det här inlägget publiceras så befinner jag mig på Yrsas landställe. Vi stannar här tills på torsdag för att jobba med våra respektive skrivprojekt. Jag ska försöka internetdetoxa lite men har förstås förprogrammerat blogginlägg till er.

Annons

Har ju bloggat nästan prick varje dag sedan 2007 (tio år i mars!) så varför skulle jag göra något annorlunda nu liksom.

Fan vad fina ni är förresten. Har fått så sjukt mycket kärlek på sistone och blir så oerhört jävla glad. TACK för det.

? Veckans huvudfokus:

Skriva på det som jag hoppas ska bli min andra roman. Gulp.

? Veckans läsning:

Välkommen till Amerika av Linda Boström Knausgård och kanske även Indianlekar av Felicia Stenroth. Om jag hinner båda dvs.

? Veckans tråkiga:

Bokföring zzzZZZzzzzzz.

? Veckans struktur:

Skriva fram till 12, äta lunch och ta en promenad, dricka kaffe, eftermiddagsskriva, ta en drink, laga middag och sitta och tjöta. Kanske skriva lite mer, eller läsa, eller se en film. Lite så brukar det se ut. Timmarna innan lunch är i alla fall mest heliga för mig.

? Veckans andra planer:

Skrivpeppsfika med personen som vann min Musikhjälpenauktion och medverkan i podden Psyket i P3.

? Veckans pepp:

Skogspromenader! Eftermiddagsdrinken på glasverandan! Högläsa! Skrota runt med flottigt hår, säckiga pyjamasbyxor och smutsiga raggsockor! Allt det peppar jag.

? Veckans matlagning:

Jag och Yrs ska laga enchiladas, korv med bröd, bánh mì och rotmos + misoglaserade morötter a la Sara. GOTT VA. Kan ge recept sen!

? Veckans sköna:

Kommer tvinga mig till rätt mycket hårkli och ryggkli denna vecka ;-)))))))

? Veckans oplanerade:

Hela helgen är oplanerad vilket känns så skönt. Men kanske hänga med mina småsyskon? Vill gå ut och dansa också!

? Veckans blogginlägg:

Om när jag och Isak gick hem med varandra första gången, god mat jag ätit på sistone (dvs recepttips!), blandade fylleselfies, ett poddavsnitt om otrohet, ett tips på en svinbra bok och ett gäng roliga saker jag gjorde i helgen. Bland annat. Om du önskar nåt speciellt så är det bara att skriva en kommentar!

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar