Annons
Annons


? Fredagsmorgon


bild-2017-01-27-kl-10-47bild-2017-01-27-kl-10-39-6 bild-2017-01-27-kl-10-39-5 bild-2017-01-27-kl-10-38-4 bild-2017-01-27-kl-10-37-2

Hej.

Fredagsmorgon. Ambulanserna dånar över Barnhusbron men jag kan inte se dem från mitt fönster. Jag kom hem från Yrsas landställe med tjugo nya sidor i mitt dokument. Jag tänker på det Therese Lindgren sa i en Youtubevideo häromdagen.

Annons

Att det är svårt att tycka illa om sig själv när man känner sig stolt.

Jag hämtade ut månadens bokklubbsbok på posten igår kväll. Stod och väntade en stund på postkillen som letade efter paketet och tänkte att det inte gjorde mig något att det dröjde, tänkte att jag skulle kunna hänga här hela kvällen.

Tänkte på förra veckan när jag knappt kunde gå utanför dörren.

Jag ska komma ihåg att det finns sådana här dagar. När man vaknar upp och det är nollgradigt och grått ute, men saker känns kul ändå. När han mixar ihop banan med mjölk och säger att han uppfunnit en ny frukost, det ser fan lite ut som sperma men det gör ingenting.

Nu. Ta tag i den här dagen. Sortera kvitton och svara på mail och diska och skicka in blanketter. Promenera till Karlaplan och ta en bylinebild till de krönikor jag kommer skriva framöver. Fika och skrivpeppa en tjej som vann min musikhjälpenauktion. Sedan middag med Kajsa, Maja och David. Lite vin kanske.

22 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar