Annons
Annons


? Veckans lista ?


fredag hos ellen - flora wiström-14sSågaretorp Flora Wiström -37s

Hej. Hoppas du inte är helt fylld av mångest. Själv mår jag bra, en del av mig går och väntar på att jag hux flux ska krascha, men samtidigt försöker jag bara njuta av att det känns fint att vakna på morgonen.

Annons

Så bedrövad av de senaste veckornas politiska händelser dock. Vad fan gör man liksom.

? Veckans läsning:

Älskade av Toni Morrison.

? Veckans förjävliga:

Är helt illamående av faktumet att det är så lätt för mig att skaffa visum till USA medan det hade varit omöjligt om jag var från Syrien, Iran, Iran, Libyen, Somalia, Sudan eller Jemen. Så fruktansvärt jävla äcklad av hur den här världen gång på gång visar sig vara helt inhuman. Och puckad.

? Veckans skrivande:

Den här veckan blir det två förmiddagar som helt ägnas åt bokskrivande. Och kanske någon enstaka timme här och där. Jag känner mig väldigt skrivpeppad just nu och måste vårda den känslan.

? Veckans planer:

Det är modevecka. Jag brukar vanligtvis inte gå, blir lite stressad av att det är så mycket folk, men tänkte gå på en eller två visningar i alla fall. Och eventuellt ett par efterfester. Andra planer jag har är att gå på teater med mormor, äta middag med Yrsa, Ellen och My och spela in podd. Och även:

? Veckans pepp:

Landet med bokklubben nästa helg! Fy helvete vad mysigt.

? Veckans matlagning:

Book club bröd dvs korvlunch extra allt. Tror även vi pratade om att fritera avokado till tacos, mh yes!

? Veckans sköna:

Ligga i en hög med mina polare i en landetsoffa.

? Veckans tv-serie:

Hallå såg att New Girl säsong 5 finns på Netflix nu!

? Veckans blogginlägg:

Tänkte göra en sminktutorial, 1 foto i timmen, outfit, tips på bra tv-serier och starta en insamling. Exempelvis. Andra bloggönskemål?

26 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar