Annons
Annons


? Kompisdejtandet – vad hände sen?


500495047ee5b3fa8e9c6099725119ef_980x0_c_85_s_v4tjurpannan flora wiström-17Sågaretorp Flora Wiström -30snorrgården flora wistrom-48Sågaretorp Flora Wiström -32s Sågis 2016 flora wiström -32s norrgården flora wistrom-26

Vi i Book Club Babes har träffats genom internet – i morgon åker vi iväg igen ♥


Ni vet mina kompisdejtsinlägg? Sist fick jag 300 kommentarer från personer som vill ha vänner. Nu undrar jag – vad hände sen? 

Det händer att någon rycker någon tag i mig i toakön på en klubb och säger ”vi har träffats via kompisinläggen på din blogg” och då och då får snaps med med texten som typ lyder ”kolla vår nystartade bokklubb, du har sammanfört oss”.

Annons

Detta är ju helt jävla undernart. Det gör liksom hela bloggandet så mycket mer värt.

Kan inte ni som vill skicka bilder till mig ([email protected] – märk mailet med kompisdejt) eller skriva något i kommentarsfältet om hur det har varit att få en ny kompis via den här platsen? Så sammanställer jag det i ett blogginlägg.

Jag skulle älska det. ÄL-SKA.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar