Annons
Annons


? Två jäkligt medryckande teveserier på Netflix


Februaridepp calls for bra teveserier. Här är två stycken som finns på Netflix!

netflix-the-oabrit-marling-as-prairie-aka-the-oa

THE OA

Praire är blind när hon försvinner. Sex år senare återvänder hon hem, och har återfått synen. Vem har hållit henne instängd under dessa år, och hur kan det här ha hänt? The OA är en teveserie som, trots att de övernaturliga inslagen känns rätt B, är jävligt spännande. Jag och Isak klämde den på några dagar, vi kunde liksom inte sluta. Hade sådana brutala rysningar under slutscenen i sista avsnittet. HERREGUD. Måste lära mig dansen.

screen-shot-2016-01-12-at-3-21-19-pm

BLACK MIRROR

Black mirror är en serie i tre säsonger med fristående avsnitt. Serien undersöker det moderna samhället, främst med fokus på de konsekvenser som ny teknologi kan medföra. Jag har bara sett den första säsongen än så länge, men avsnitt 1 var bland det mest medtryckande jag har sett. Så jävla äckligt och drabbande och bra rent dramaturgiskt. Så om du ska se ett avsnitt, se det! Så jävla peppad på att se resten.

→ Har du några serietips?

Annons

? Två fantastiska filmer som går på bio nu

? 8 Netflixfilmer

? 8 queera filmer utan gråtiga slut

25 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar