Annons
Annons


✨ Veckans lista! ✨


bild-2017-02-02-kl-10-07-3 bild-2017-02-02-kl-10-06-2

?Veckans låt:

? Veckans läsning:

Älskade av Toni Morrison denna vecka med. Bokklubbsbok ju.

✏️Veckans skrivande:

Kan ju meddela att förra veckans skrivande gick åt helvete. Skrev typ en sida. Men så får det vara ibland.

Annons

Den här veckan tänkte jag skicka de första sidorna på mitt nya bokmanus till min förläggare, och så ska jag skriva på onsdag och torsdag förmiddag.

Veckans festliga:

Elle Decoration-galan i morgon kväll med Isak! Möjligtvis fest på Natalies jobb och fest på Scenkonstmuseet på torsdag. Mycket parti parti alltså. Får se hur mycket denna arma kropp klarar av.

Veckans övriga planer:

Ska träffa farmor, gå på yoga, luncha med mamma, spela in podd, gästa en annan podd och spela in några filmsnuttar som ni kommer få se snart.

? Veckans storslagna:

På fredag åker vi till Kalifornien! Vi börjar i LA i två nätter och sedan bilar vi längs kusten till SF. Jävligt märkligt att komma till Trumpland förstås (vi bokade innan han vann om någon undrar), men så jävla fint att träffa min bror och hans fru som ju bor i San Francisco.

☀️ Veckans pepp:

23 FUCKING GRADER I LOS ANGELES

? Veckans tv-serie:

Vill se mer av Black Mirror. Bah, så bra.

? Veckans blogginlägg:

Ni ska få en lista på mina bästa låter just nu, 1 foto i timmen (missade det förra veckan sorreeey), outfit, boktips, massa bilder från bokklubbshelgen, ett poddavsnitt om bl.a. socialt ansvar – och vad mer vill ni läsa om? Ge mig tips på konkreta rubriker så kanske jag kan kirra!

20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar