Annons
Annons


❓Om menskoppar, kamerautrustning & vänskapskrav


bcb-norrgarden-flora-wistrom38

Nu kommer en jättekonstig fråga som kanske är helt felställd och jag kanske inte alls minns det här rätt och så, men… jag tänker på hur rädd du är att göra fel med dina kompisar och att du ska vara en dålig vän eller att ingen ska tycka om dig och så, som du så otroligt bra berättar om i det här avsnittet. Jag minns att du berättat om att det blev fel en gång, att du hade någon kompis som blev skitarg på dig för att du inte hörde av dig tillräckligt ofta och bröt med dig. Kom de här problemen efter den händelsen, eller hade du de här kraven på att vara den perfekta vännen även innan? (ang. min medverkan i Psyket)

Hej! Nja, det har nog inte med den specifika händelsen att göra, utan grundar sig nog i många saker. Dels att jag har flyttat mycket och gått i många olika skolor (och därmed haft splittrat umgänge med människor på många olika platser vilket har krävt mer planering) men också att jag faktiskt har många kompisar vilket gör att jag ibland blir orolig att folk inte känner sig sedda. Vill ju finnas där liksom. Tänker att de flesta nog vill vara ”den perfekta vännen” men att förutsättningarna för att vara det är olika för alla. Jag vet att jag inte kan vara den perfekta vännen, men jag försöker vara snäll, omtänksam och rätt rolig och det kommer man ganska långt på.

Som Anna skrev: så avis på er BCB! Några kompisar och jag startade en bokcirkel för något år sedan men det rann ut i sanden… Det känns som det lätt blir så när det kommer till kompisar, det pratas om annat och vips slutar det med att det fallerar. Har du några tips på hur en får bokcirkeln att förbli bokcirkel (utöver kompishäng för det är ju också hur viktigt och mysigt som helst!)? Vill så gärna få det att fungera! <3 Puss

Hej! Anledningen till att vi får det att funka är nog för att vi alla är så sugna på att läsa bra böcker. Vi har en facebookgrupp där vi, efter varje avslutad bokklubbsträff, skriven en poll där alla får lägga in de datum de kan ses och bokklubba nästa gång (vanligtvis en månad efter sista träffen). Det datum med flest röster vinner, och då ses vi då! Inga konstigheter. Sedan träffas vi däremellan för att festa, öla, hänga eller åka bort 🙂 Puss!

organicup -3s

hej, helt ut ur ämne men tänkte köpa menskopp och sökte lite på din blogg för vet att du skrivit om det. tänkte köpa från organicup och bara undrar om du rekommenderar dem och om du vet om deras storlek är liten? :))

Hej! Menskoppen finns i två storlekar. En för den som är under 30 och eller/ ej har fött barn, och en som rekommenderas för de som är över 30 och/eller har fött barn! Jag rekommenderar absolut det märket 🙂

Oj wow bokade du och isak en långresa till usa tsms när ni hade varit ihop i ca 1-2 månader?

Ja! Kärleken vinner. Men lång och lång – vi ska vara borta i tio dagar.

Vad använder du för kamerautrustning? Objektiv? Och hur efterbehandlar du dina foton? Så otroligt fina foton konstant att jag hajar liksom inte…

TACK! Kameran är en Nikon D750, objektivet ett Nikkor 50mm f/1.4 och jag efterbehandlar bilderna i Lightroom!

hälsingland isak flora wiström-2

FRÅGA! 🙂 Kan inte du berätta vilka hälsoskillnader du har känt sedan du började äta veganskt? OM du har märkt några vill säga. Sedan tänkte jag också fråga om de flesta av dina vänner äter veganskt, eller anpassar de sig efter vad du äter?

Hej! Ja, jag känner mig liksom lättare i kroppen sedan jag började äta veganskt. Kött behöver ju processas så länge i magen, vilket jag har känt av tidigare, mer magont då liksom! Många av mina vänner är veganer eller äter mestadels veganskt, kanske hälften, men nästan alla jag känner tycker om att laga vegansk mat så det är liksom inga konstigheter. Eller så lagar vi sånt som lätt kan göras veganskt (tacos med sojafärs eller bönröra till exempel – jag kan ju bara skippa gräddfilen och osten eller köra på veganska substitut)! 🙂

flora-wistrom-5

Hej flora! vilket märke är isaks steamer ifrån? vill köpa en men känns så tråkigt att komma hem med en som inte gör jobbet ordentligt. bästa uppfinningen när den funkar ju!

Den är från The Steamery!

Men en kanske helt random (i brist på annat ord) fundering från min sida, hur ofta tvättar du dina kläder??? Jag har kommit in i en period där jag tror jag tvättar mina kläder alldeles för ofta (ca efter att jag använt dem en dag) och då fylls ju tvättkorgen med en gång!! Har du några riktlinjer kring detta; beroende på vilket klädesplagg det är och etc kanske?

TÄNK att det finns människor som undrar hur jag tvättar kläder! Helt knäppt ju. Men fint. Så. Jag tvättar mina kläder var tredje vecka kanske? Men jag vädrar supermycket! Kläder slits ju som bekant mycket mer i tvättmaskinen/torktumlaren än vad de gör av användning, så därför försöker jag alltid vädra sånt som egentligen inte behöver tvättas. Linneskjortor och ylletröjor är exempelvis sådana plagg som man kan svettas i – men som blir fräscha bara genom att vädras. Syntetplagg måste ju däremot tvättas direkt. Så jävla sämst med plagg som luktar svett efter typ en minut på dansgolvet eller 10 minuter på mötet, borde sluta köpa sådana.

Puss och tack för frågorna!

Annons

❤️

 

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar