Annons
Annons


Veckans lista.


eloise och flora-17eloise och flora-18eloise och flora-12

Hej! Kom hem nu, efter nio timmar på ett flygplan. Isak sa att han tycker att det är så tråkigt med folk som blir inåtvända och irriterade på hemresan, som om allt man gör bara är att tar sig hem och längtar dit, medan han själv alltid tycker att det suger att åka hem.

Annons

Jag är väl någonstans mittemellan. Kände mig rätt redo för att komma hem, jag har mått rätt kasst vissa dagar, men älskar också Kalifornien något otroligt. Nästa år tror jag att vi ska försöka bila från Seattle till San Francisco. Det vore så jävla fett.

Tänkte att jag skulle fylla i en sån här veckans lista, mycket för att jag själv vill få lite struktur i hövvet.

? Veckans planer:

Jag sitter i juryn för Svenska ljudbokspriset och i morgon har vi ett möte för att utse årets ljudbok. Sedan ska jag träffa Yrsa och därefter spela in podd. Andra saker den här veckan är lite olika möten inför eventuella samarbeten och medverkan i två radiogrejer. Och så hoppas jag såklart få träffa mina kompisar så mycket som möjligt. Och just det! På söndag har jag en skrivpeppsfika med en tjej. Hon vann inte musikhjälpenauktionen men ville så gärna ses ändå, och hon och hennes mamma skänker pengar till Röda korset som tack :’)

 ? Veckans störiga:

Lär ju vara helt jetlaggad och körd, vilket inte passar sig när man har en triljard mail och möten att gå på. Men. Jag löser det.

? Veckans pepp:

Laga middag med My ja tack. Sitta på café med Yrsa ja tack. Luncha med Kajsa ja tack.

? Veckans gos:

Jag ska barnvakta mina småsyskon i helgen. Fasar inför den dagen då de inte kommer vara sugna på att gosa med mig längre. Men Eloise brukar klänga sig fast runt mig och stanna så. Hon är det gosigaste jag vet.

? Veckans goda:

Ska äta pressfrukost på Riche på torsdag. Flott.

? Veckans nedräkning:

Jo. Jag åker ju till Portugal om tre veckor. Alltså, det är inte som att jag kryssar dagarna, utan det är mer en plötslig insikt om att det händer nu. Jag drar, och så är jag borta i två månader.

? Veckans skrivande:

Förutom blogginlägg så ska jag skriva en krönika. Och så vill jag skicka in nyskriven text till min förläggare. Bara så läskigt att göra det. Tänk om hon inte gillar?

? Veckans tv-serie:

Better things <333

? Veckans blogginlägg:

Har ett gäng inlägg planerade från Kalifornienresan, en del av det är skrivet i dialogform, och så vill jag tipsa om mina skönhetsfavoriter från februari, hur en vardagshandling kan se ut, en outfit, och kanske kanske hinner jag jobba klart den där jäkla San Francisco-guiden som jag började på för ett år sedan… Vad vill ni läsa mer om?

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar