Annons
Annons


Veckans lista + Yrsa och jag i Kärlek i P4


Hej och vad snabbt den här helgen kom och gick. Allt har gått i ett på sistone, det tjockar ju lätt ihop sig efter en resa såhär. Igår var jag och Yrsa gäster i Kärlek i P4, där vi pratade om kompisdejting.

Annons

Det var direktsänt och väldigt kul att få vara med. Så fint hur Elin Ek i slutet ba ”det glittrar så mycket i ögonen hos er när ni pratar med varandra” :’) Lyssna på avsnittet här nedan:

flora yrsa kärlek i p4 sveriges radio

flora yrsa kärlek i p4 sveriges radio

flora sveriges radio

Jaha, vad händer denne lelle vecke då? Låt se.

? Veckans förändring:

En stor en! I alla fall här i the internetworldz. Från och med 1 mars händer något med den här bloggen! Jag är så jävla pepp.

Veckans planer:

Idag ska jag bjuda min pappa på vinlunch för att fira att han har levt i 57 år! Hurra hurra hurra. Och så ska jag till frissan. På tisdag har jag date night med min snubbe och på onsdag ska jag och bokklubben på teater. I övrigt blir det bloggjobb, poddjobb och ett gäng möten.

Veckans middag:

Sara kommer hit ikväll. Hon ska hjälpa mig med indesign som det proffs hon är, och så ska jag bjuda henne på middag som tack.

Veckans AW:

Ska skåla med mamma och Yrsa på fredag. Drömhäng.

Veckans fest:

Sara fyller 24!

 ? Veckans störiga:

Känner mig lite suk men har mass-or att göra. Tyck synd om mig tack.

? Veckans skrivande:

Skrev ingenting på mitt långa projekt förra veckan. Tänker att jag kommer ha mer tid när jag är i Lissabon ehehe. Men den här veckan verkar onsdag och fredag bli skrivdagar. Ja men så får det bli.

? Veckans tv-serie:

Har ju börjat titta på the OC. Alltså för första gången. Kommer behöva skriva mer om detta på bloggen.

? Veckans blogginlägg:

Förra veckans planerade blogginlägg dök ju inte direkt upp pga tidsbrist så denna vecka vågar jag inte förutspå innehållet. Har i alla fall helt sjuka bilder att visa er från Kalifornienresan. Och har nästan gjort klart ett inlägg om mina skönhetsfavoriter, så det ska ni få. Men som ni vet så älskar jag förslag på önskerubriker.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar