Annons
Annons


Första dagen på nya jobbet


Fan vad fint att du har hittat hit till min nya lya. Det är fortfarande en del som ska fixas här inne, så om något ser knasigt ut så är det med största sannolikhet på god väg att fixas. Men om det är något speciellt du saknar eller reagerar på gällande designen/funktionerna så skicka en kommentar!

Annons

Apropå kommentarer: Som du kanske märker så ser kommentarsfältet lite annorlunda ut nu. Lättast är att registrera sig. Det går skitsnabbt och sedan kan du kommentera hur lätt som helst framtiden. Snälla gör detta för min skull?? Plz det är ju era kommentarer som bär den här bloggen. Om du hellre vill vara anonym kan du kommentera genom att klicka i boxen ”jag vill helst kommentera som gäst”.

Jag kommer skriva krönikor två gånger i månaden på Baaam.se. Min första kom ut häromdagen! Du kan läsa den här.

Min nya rörliga header är gjord av briljanta Angelina Bergenwall.

Sist men inte minst så har Baaam intervjuat mig inför min inflytt. Klicka här för att läsa.

Puss från en som är jättepirrig och jättepeppad över det här! Hoppas att du också är. <3

20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar