Annons
Annons


Mina skönhetsfavvos, februari -17


ROOM SPRAY – MURO SCENTS CO.  ROSEMARY / FINNS HÄR

Det här rumssprayet med doft av rosmarin är un-der-bart. Älskar att spraya det i badrummet när jag badar badkar. Så jävla lyxigt och gott.

SHAVE GEL – RFSU INTIM EASY SHAVE GEL

Bara en väldigt bra rakgel för the intimate parts. Eller där huden är känslig för all del. Finns på apoteket!

Annons

SOLPUDER – BAREMINERALS ALL OVER FACE WARMTH

Har återupptäckt det här solpudret som jag fick i ett bareMinerals-kit när jag var fjorton. Tycker att det är så sjukt fint på grund av sin matthet. Jag sveper det försiktigt med en stor borste över pannan, näsan och kinderna, där solen vanligtvis kommer åt mest.

SERUM – CICAMED SERUM C

Det här serumet fick jag i en goodiebag för länge sedan och har just insett att jag älskart. Det luktar apelsin och åker in i huden snabbt, och ska vara rikt på antioxidanter. C-vitaminet sägs ge lyster och jämna till pigmentet, men vad vet jag. Skönt i fejjan i alla fall.

TVÅL – L:A BRUKET VILDROS

Jag tycker att det är ganska jobbigt att duscha, alltså jag gör det såklart ändå men jag är liksom väldigt sällan sugen på att bli blöt. Men att tvätta mig med den här tvålen som doftar vildros. Alltså mmm I die.

Vilka i dina skönhetsfavvos just nu? Lemme know!

 

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar