Annons
Annons


Vinlunch med Yrsa : Ramen med shiitakesvamp och shiratakinudlar


Hej. Hoppas du har en långsam söndag, det har jag. Vi spelar yatzy, städar lite, hänger runt i pyjamas och lagar trasiga kläder. Har stannat i lägenheten hela dagen och planerar att fortsätta så. Snart kommer Yrsa hit.

Annons

Såhär såg det ut när hon var här i fredags:

Hon var lite hängig så hon fick sitta på golvet i hallen medan jag hackade salladslök, blandade miso och sköljde spenat.

Och sen kände jag att fan, det är ju fredag, varför inte ha en vinlunch? Så så fick det bli. Fram med rödvinet ba.

Årstiderna frågade om jag ville prova på deras veganska matkasse. Vilket jag såklart ville! Det här receptet kallas ramen med shiitakesvamp och shiratakinudlar. Väldigt gott. Här är receptet. 

Sen snackade hon skit om mig till mina växter. Jävla Flora som inte vattnar dig ordentligt. Hon kommer alltid hit och nyper av blad och vattnar. Frågar tar du illa upp nu? men fortsätter ändå. Älskar att hon gör det. Min privata trädgårdsmästare.

När vi hade jobbat slash pluggat körkortsteori i några timmar så åkte vi till Shanti Gossip för att äta middag med min mamma.

Vi fortsatte rödvinstemat och gick till Vina och pratade tonårstid (gissa vem av oss som fick sy 27 stygn i huvudet på grund av en rattfull pojkvän som körde ner i diket), uppfostran, vänskap och beroenden. Fin kväll med min syrra och min morsa.  Orkar knappt hur lika de är varandra till höger :’) ❤️

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar