Annons
Annons


Livet på sistone


Hej och god morgon! Har visst tagit en massa bilder med min tellifån på sistone. Vi kollar.

Jag har varit hos frippan och poserat allvarligt för er.

Jag har suttit på Citykonditoriet och jobbat med Matilda, Andrea och Yrsa.

Annons

Det var en riktigt vårig dag då man bara ville beställa ett glas vitt och sitta på uteserveringen. Efteråt gick vi hur som helst till en vietnamesisk restaurang och drack öl pratade förtroligt.

Jag har fått ett bud från Pastejköket med deras nya veganska pastej. Smakar typ som jag minns att leverpastej smakar, vilket är gött för jag åt jämt leverpastej med gurka när jag var yngre. Kanske lite väl sött och (skulle nog tycka det om vanlig leverpastej nu med mvh vuxen) men ändå väldigt väldigt gott. Och smidigt för den som vill ha ett veganskt pålägg liksom. Dagens vegotips.

En fredag var Bea i stan. Raggadaggadisch! Hon, jag och Kajsa åt lunch på Reggev Hummus och solen sken och jag var fett skör så det var fint att få hänga med dessa trygga.

I lördags åt jag middag med Bea, Maja och Daniel. Tre av mina bästa personer in thiz universe. Vi gick till Ai Ramen, beställde in en flaska vin och tjötade. Så himla mycket föräldravibe i det här fotot för övrigt.

”Våga inte komma nära min ramen.”

I söndags åt jag och Isak lunch hos mamma och min styvpappa.

”Yes nu tittar Marika bort då kan jag tjuväta lite”

MODERKAKAN I SITT NÄSTE.

På kvällen var ju jag och Yrs i lajvradjo och pratade om kompisdejting. Hon är en natural. Här kan du lyssna på programmet om du är sugen.

I måndags fyllde min pappa år! Jag bjöd på lunch på Grodan (han hängde där när han var ung <333) och så snackade vi om ångest/jobb/kärlek etcetera. Kolla vad glad han blev för den här t-shirten han fick av Froste och Dana :’)

Han ba ”Isak är läskig”,  ”Eh, varför då?”,  ”Alltså, läskig på ett bra sätt, han får mig att prata om sånt som jag inte brukar prata om, det är en superhäftig egenskap.”

Och så har jag hängt hemma.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar