Annons
Annons


Veckans lista & häng hos David och Ellen


Hallåeller.  Jag jobbar hemifrån Davids och Ellens lägenhet idag. Fan vad den är mysig. Jag gillar tanken på att jobba från olika vänner i stället för att sitta på café eller ha en kontorsplats. Vi har beställt Hawaiian poké genom Uber eats (Jag fick en rabattkod och en till er med! FloraXUberEATS ger er 50 kr rabatt på era två första beställningar via appen vassego).

Tycker förresten att ni kan bli lite bättre på att kommentera om man får säga så? Vet att det är läskigt med ny kommentarsfunktion men babes I need you. Regga er hur snabbt som helst genom FB eller klicka ”kommentera som gäst”. Skulle betyda en jäkla massa för mig.

Hur som helst. Måndag innebär veckans lista.

☀️Veckans skrivande:

NEJ påminn mig inte. Jag tänker ta ledigt från mitt skönlitterära skrivande den här veckan. Blir för stressigt annars.

Annons

☀️Veckans festliga:

Svenska Ljudboksprisets gala ikväll och 8 nyanser av systerskap på Internationella kvinnodagen.

☀️Veckans övriga planer:

Städa ur lägenheten, packa ner solglasögon och böcker och vårskor i en väska, äta lunch med My och träffa min storebror och hans små knoddar. Men mest: kramas ihjäl.

☀️ Veckans stora:

På fredag sitter jag på ett flygplan till Portugal för att stanna där i två månader.

☀️ Veckans pepp:

20 grader och sol i Lissabon, herregud vad har man ens på sig i sommarvärme.

☀️Veckans oro:

Tänk om jag känner mig helt ensam. Tänk om jag inte kan skriva något. Tänk om jag behövs här hemma. Tänk om det bara känns helt fel. Tänk om jag saknar min kille och mina vänner så mycket att jag går av.

☀️Veckans tv-serie:

OC fan annars!

 

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar