Annons
Annons


5 tv-serier som jag längtar efter att plöja


En sak som jag peppar väldigt mycket med min Lissabonvistelse är att jag kommer ha en jäkla massa tid att titta på serier igen. Det är svårt att lyckas matcha tv-serier med sin relativt nya partner – vi är helt i ofas när det kommer till vad vi sett och inte sett. När jag var i San Francisco i tre månader så hängde jag med karaktärerna i Wet hot american summer och kände mig därför lite mindre ensam. Avsnitten kan stå på i bakgrunden medan man lagar mat eller sminkar sig.

Annons

Här är fem serier som jag är peppad på att plöja när jag har massa tid för mig själv:

New Girl säsong 6.

Girls säsong 6.

Black Mirror.

Bonusfamiljen.

Please like me säsong 4.

Love, säsong 2.

Har du några tv-serietips till mig?

27 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar