Annons
Annons


46. Svaga starka kvinnor + våra bästa tips för den som vill blogga & podda


Idag pratar vi om hur bostadsbristen tvingar samman människor, och om när jag var på lägenhetsvisning med en viss känd skådis som jag crushade på som tonåring. Jag berättar även om när jag och mitt ex, som panka artonåringar, var med om ett bostadsbedrägeri.

Annons

Hur kan man få en hyresrätt i Stockholm? Vi vet ett sätt!

Vi har också läst Greta Thurfjells artikel Det är dags att införa kulturell värnplikt och pratar om vilket ansvar man egentligen har som kulturarbetare. Ska vi skapa utopiska *starka kvinnor* som kan stå emot varenda norm, eller ska vi skilda verkligheten så komplex som den är?

Möjligtvis är det en målgruppsfråga: man kanske inte kan förvänta sig att tonåringar ska kunna analysera Ryans och Marissas relation och ställa sig kritisk till Ryans överbeskyddande sida. Det är ju mer troligt att tonårskillar köper relationen rakt av och tänker sig att det är helt rimligt att slå varenda kille som så mycket tittar åt ens flickväns håll. Så hur gör man? Det gottar vi ner oss i.

Och till sist: Vem är egentligen Mr. Splendid, mannen som ”har doktorslekar som speciellt intresse”? SJUKASTE JAG HÖRT. Bästa poddavsnittet på länge tycker jag. Vad tycker du? Lyssna här nedan, på Radioplay.se eller i din poddapp.

Den här veckan har vi teamat upp med Veckorevyn.se och ger våra bästa hacks för att podda och blogga. Vi har även fotat lite ~exklusivt material~ till artikeln. In och läs här!

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar