Annons
Annons


Liten krake


Bilder från i tisdags. Ser obviously inte ut såhär idag, du kan se precis hur fresh jag är på min snapchat: florawistrom.

Hej och goddag. Jag har fått halsfluss. YES. I morgon ska jag ha packat ihop och fixat allt inför Lissabonresan men jag kommer knappt ur sängen. Känner mig så jävla skör.

Annons

Är ledsen över att åka ifrån mina bästa personer och ledsen över att jag måste ”vänta ut viruset” för att antibiotika inte skulle bita. Är så tung i huvudet och har så ont i kroppen och vill bara bli klappad på. Rös typ av välbehag när läkaren på vårdcentralen undersökte mig med sina kalla händer. Kände mig så ompysslad.

I morgon åker jag.

Att komma sjuk till en ny stad var inte direkt vad jag hade räknat med, men fan, det fixar sig. Om några dagar är jag frisk och då kommer jag kunna öppna dörrarna till min franska balkong och höra kvarteret vakna. Men just nu: allt jag vill ha är kokossorbet och en kall hand över min panna.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar