Annons
Annons


Jag åker inte till Lissabon


… idag. Utan på tisdag. Bokade om mina biljetter i morse för jag blir bara sämre.  Svimfärdig och ont ont ont.

Alltså hehe sorry för clickbaitrubriken men det är ungefär det enda spännande jag kan sysselsätta mig med idag. Har beställt hem champinjonsoppa (ringde cafét för att kolla om de hade veganska alternativ och de ba yes, we will make you the most amazing soup <333) och ska titta på serier. Bonusfamiljen kanske.

Annons

Känns i alla fall så himla skönt att få kurera mig på hemmaplan innan jag reser. Panikgrät av smärta igår och kände att fan, det får kosta vad det kosta vill, jag kan inte åka bara för att ”jag borde”. Och idag så känner jag att det är en jävla tur att jag inte sitter på ett flygplan och smittar ner andra eller däckar rakt ner i min flygplansmat.

Hoppas du får en fin fredag. Hallå drick bubbel eller sjunk karaoke eller nåt!

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar