Annons
Annons


Ett blogginlägg i nutid


Igår kväll skrev jag en lista på saker jag skulle utföra idag.

Duscha
Äta frukost
Gå igenom mailinkorgen
Blogga
Släppa in rörmokaren (det luktar as i mitt badrum)
Äta lunch
Gå till en ekologisk mataffär och köpa lite mer veganska matvaror
Skriva (svårt när jag är sjuk men kanske!)
Äta middag
Sova

Annons

Kanske kan sluta skriva listor nu.

Jag funderade på vad jag skulle blogga om men kom fram till att jag nog bara ville göra någon slags nutidsuppdatering. Så här har vi den.

Just nu sitter jag och går igenom mailinkorgen och svarar på sånt som jag inte hunnit svara på tidigare. Känns ungefär som att städa ur förrådet: jobbigt under tiden men oändligt skönt efteråt. Vissa är från december 2016. Hittade till och med ett obesvarat från augusti 2015. Hoppsan. Nu har jag fjorton mail kvar men det är svårt att koncentrera sig med förkylning i kroppen. Klockan är tolv här nu och när klockan är tolv ringer matklockan i min kropp. Jag ska äta resterna från gårdagens middag och titta på ett avsnitt Please Like Me. Dialogen i den serien är helt jävla fantastisk.

Rörmokaren skulle ha varit här för en timme sedan.

Oj. Nu är klockan plötsligt två. Glömde publicera det här. Jag har förberett mig inför nästa veckas podd (vi har börjat ta med oss tre ämnen var till var varje inspelning) genom att göra research, klippa i samplade ljudfiler och se till så att USB-mikrofonen fungerar som den ska.

Nu är klockan visst halv fyra och jag har inte rört mig från soffan på flera timmar. Nu kom rörmokarna. Verkar vara en far och en son.  Snart når solen min balkong och då ska jag göra som igår: bara sitta där på soffdynorna och halvsova till en ljudbok. Bli frisk. Sen kanske jag ska ta en liten promenad i mitt kvarter.

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar