Annons
Annons


PODD: Drömmen om nyhetsmorgon


Tröja från Samsøe & Samsøe, jacka från Weekday.

I veckans Flora & Frida-podd pratar vi om våra folklighetsdrömmar, om mammor på karaokebarer och halsmandlar som ser ut som döden själv. Varför har hipsters aldrig Golden Retrievers? Och hur skulle vårt framträdande i Nyhetsmorgon se ut om vi fick förfrågan? Frida har en väldigt tydlig plan som innefattar både dans och musik.

Ungefär 37 minuter in i avsnittet så pratar jag om mitt uppbrott med mitt ex, och hur jag vågade ta slut på något som faktiskt var bra, men som inte var hundra. Jag tipsar jag om en tankelek som kanske kan hjälpa den som står inför ett stort beslut. Vilket beslut som helst egentligen. Typ hur vågar jag göra slut? Hur vågar jag berätta att jag legat med någon annan? Hur vågar jag tacka ja till den där utbildningen på en annan ort? Det här tipset kanske kan hjälpa.

Och just det! Vi tänkte att det vore roligt om du ville skicka in en ljudfil till oss, som vi kanske kan spela upp i podden! En hälsning, fråga (älskar att lajva frågespalt) eller varför inte en tanke som uppkommit efter att du lyssnat på avsnittet? Maila den i sådana fall till [email protected]

Annons

Du kan även lyssna i din poddapp eller på Radioplay.se.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar